Surten els primers productes de seguretat per a Windows 8

Compartir

Encara no presentat comercialment, el proper sistema operatiu de Microsoft ja compta amb les primeres eines de seguretat creades per terceres parts gràcies a la disponibilitat de les “previews”.

Advanced SystemCare executant-se en Windows 8

Advanced SystemCare executant-se en Windows 8

Tot i que un dels aspectes que ha millorat en el Windows 7 ha estat el sempre tan criticat de la seguretat, i que per a Windows 8 es preveu una millora encara superior, no ha d’estranyar que les empreses dedicades a la seguretat informàtica es decideixin a anunciar ja a l’avançada els primers productes per a aquesta futura versió, ja que malgrat que encara queda feina de conscienciació per fer, molts són els consumidors que associen la instal·lació d’un nou Windows amb la de tenir un paquet de seguretat. Així, val la pena estar ben posicionats a la sortida d’aquesta cursa.

És el cas d’Advanced SystemCare, que en la seva darrera versió està optimitzat per a Windows 8 Consumer Preview.

Segons ens indiquen des d’IObit, fabricant d’aquest producte, “Windows 8 ofereix millores de rendiment en comparació amb els anteriors sistemes operatius. Incrementa la interactivitat i redueix els temps de resposta, de manera que requereix que es presti una major atenció a la velocitat i al rendiment“.

Aquest programa ja es pot descarregar gratuïtament des de la Xarxa.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: