Symantec adquireix part del negoci de VeriSign

Compartir

La compra de la divisió d’identitat i autenticació ajudarà a crear solucions d’accés a aplicacions cloud i des de dispositius mòbils més segures.

Redacció – Symantec ha anunciat la signatura d’un acord definitiu per adquirir la divisió d’identitat i autenticació de VeriSign, que inclou els Serveis de Certificats de Secure Sockets Layer (SSL), els serveis de Public Key Infraestructure (PKI), els VeriSign Trust Services i el servei d’autenticació VeriSign Identity Protection (VIP). VeriSign es quedarà amb la divisió de serveis d’Internet, que inclou els serveis DNS i els serveis RFID.

Amb aquesta operació, Symantec busca reforçar els seus sistemes d’autentificació remota basats en la identitat ara que s’està posant de moda el cloud computing i els dispositius mòbils per accedir a les aplicacions corporatives.

El preu de l’operació serà de 1.280 milions de dòlars, i queda pendent d’aprovació per part de les autoritats reguladores, malgrat que aquesta part serà, en principi, fàcil.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina