Symantec compra LiveOffice

Compartir

La multinacional nord-americana afegeix l’emmagatzemament cloud a la seva línia de productes per a la gestió de la informació.

Symantec ha adquirit per 115 milions de dòlars a LiveOffice, un proveïdor que ofereix solucions basades en cloud per a la gestió d’arxius i emmagatzemament.

Aquest proveïdor, amb seu a Califòrnia, comercialitza productes i serveis per a l’emmagatzemament i l’e-discovery que comprenen des de l’intercanvi d’arxius, fins a les aplicacions de missatgeria instantània, passant per l’e-mail o les xarxes socials, i té 20.000 clients en 50 països.

Symantec ha indicat que l’adquisició li permetrà afegir als seus productes l’opció d’emmagatzemar la informació ja sigui a les seves instal·lacions o en els centres de dades de Symantec o en ambdós llocs. D’aquesta manera, Symantec s’afegeix al boom “del núvol” que va encetar Apple i han seguit moltes altres.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: