Tablets: els companys ideals per als televisors

Compartir

Un recent estudi dut a terme als Estats Units revela que un dels principals usos dels tablets és al costat dels televisors.

Tot i que és un dispositiu concebut per a transportar-lo fàcilment i que ocupa poc espai -qualitats que el fan ideal per treballar en mobilitat fora de l’oficina o el domicili-, el principal ús dels moderns tablets lleugers es fa molts cops en el domicili particular gràcies també a què un cop encès, es pot mantenir en stand-by com un smartphone i usar-lo quan es vulgui amb tan sols prémer un botó.

Un recent estudi dut a terme per la consultora Nielsen als Estats Units i Regne Unit, revela que fins a un 80% dels posseïdors de tablets utilitza aquest gàdget quan està veient televisió, i en tasques relacionades amb el que està visionant a la pantalla gran.

A més de repassar el seu correu electrònic (la tasca més comú), els posseïdors de tablets repassen la programació dels diferents canals per tal de trobar alguna cosa que que els pugui agradar, continguts relacionats amb allò que estan veient en el moment (com ara fòrums d’aficionats a sèries , pel·lícules o programes), o informació sobre els productes anunciats.

Els tablets s’erigeixen en els aparells d’electrònica de consum amb un major i més ràpid creixement, pel que és de lògica que aquelles persones que treballen a l’entorn televisiu concebin els seus productes per a què vagin més enllà de la pantalla, facilitant la interactivitat amb els televidents i la fàcil localització de productes, serveis i fòrums en línia associats amb el que s’està emetent.

De moment, la mateixa experiència és impossible en sales de cinema, però cal preguntar-se què passaria si es portessin a terme experiències pilot, quins resultats donarien i com influenciaria això a les sales en el futur.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: