Tecnologia en Català, a l’abast dels posseïdors d’un terminal amb Windows Phone

Compartir

En la versió per a la plataforma de Microsoft, els usuaris tenen una secció de notícies destacades.

Les novetats destacades en el client per a Windows Phone

Les novetats destacades en el client per a Windows Phone

El servei Tecnologia en Català, del qual a www.imatica.org Països Catalans en som promotors i col·laboradors en el seu desenvolupament, continua avançant. Aquest cop, el client que permet estar a l’aguait de totes les novetats dels blocs catalans sobre tecnologia arriba a la plataforma Windows Phone.

L’app, que es pot descarregar gratuïtament des de la botiga de programes de Microsoft per a Windows Phone, permet accedir, des d’un sol lloc i una interfície unificada, a les notícies publicades per blocs i noticiaris com aquest mateix (imatica.org), Bits Catalans, Mossega la Poma, o Paella de Bits. També ofereix una secció de continguts destacats, i s’adapta perfectament a l’entorn del sistema operatiu de Microsoft per a telèfons intel·ligents (smartphones).

Tot i ser un sistema encara minoritari entre els usuaris, l’aposta per Windows Phone és lògica si pensem que també tenim app per a Windows 8, i que en el futur aquesta plataforma també pot créixer. I, si no parlem ja a nivell ‘estratègic’, naturalment els posseïdors d’un terminal amb aquest sistema també han de tenir l’oportunitat de gaudir d’aquesta magnífica aplicació!” explica Guillem Alsina, co-director de la nostra publicació.

Tecnologia en Català és un desenvolupament del programador gironí Arnau Pascual, que ha comptat amb l’assessorament d’imatica.org per a la seva realització.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: