Tecnologia en Català estrena web i app per a BlackBerry OS 10

Compartir

El servei que permet accedir des d’una sola interfície als principals blogs sobre noves tecnologies en català ja es troba disponible amb app pròpia per a totes les principals plataformes mòbils tret d’iOS, i també amb web pròpia.

Lloc web de Tecnologia en Català

Lloc web de Tecnologia en Català

La pantalla principal de l'app en un terminal BlackBerry

La pantalla principal de l’app en un terminal BlackBerry

A les versions per a Windows 8Android i Windows Phone de Tecnologia en Català, ara s’hi afegeix una altra aplicació per a la nova plataforma BlackBerry OS 10, desenvolupada també pel desenvolupador gironí Arnau Pascual en col·laboració amb l’equip d’imatica.org, que ha aportat el seu coneixement en l’apartat de consultoria i usabilitat.

Tecnologia en Català és un recull dels principals blogs del sector tecnològic en la nostra llengua que permet, des d’una sola interfície, accedir a les notícies de darrera hora a mesura que aquestes van sent publicades, de manera que des d’un únic lloc, podem estar sempre informats de la més rabiosa actualitat sobre el món de les noves tecnologies.

No és l’única novetat al voltant d’aquesta aplicació, ja que també estrena web: www.tecnologiaencatala.cat, on els internautes hi podran trobar tots els blogs sense haver-se d’instal·lar cap de les apps abans esmentades, només accedint-hi des de qualsevol navegador web.

De moment, Tecnologia en Català no compta encara amb aplicació per a iOS (iPhone/iPad), en la qual s’hi està treballant, però els usuaris de dispositius mòbils d’Apple poden accedir al servei a través de la pàgina web.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: