Tecnologia en Català, ja disponible per a Android

Compartir

L’app gratuïta permet consultar les notícies dels principals blogs i llocs web sobre tecnologia en català, i ha estat realitzada amb el suport d’imatica.org .

Pantalla principal de Tecnologia en Català per a Android. Fer clic a la imatge per a engrandir-la

Pantalla principal de Tecnologia en Català per a Android. Fer clic a la imatge per a engrandir-la

Després d’haver llançat l’aplicació Tecnologia en Català per a Windows 8, el desenvolupador gironí Arnau Pascual va publicar a finals de la setmana passada la versió per a Android de la mateixa, que ja es pot trobar a la botiga d’aplicacions del sistema, Google Play.

De la mateixa manera que la seva homòloga per a Windows, Tecnologia en català per a Android és una aplicació gratuïta que permet a l’usuari consultar, des d’una única interfície, les novetats publicades pels principals llocs web de notícies sobre tecnologia en català. L’app està adaptada per al seu ús tant en smartphones com en tablets.

El seu ús és molt senzill, presentant una primera pantalla en la qual s’hi poden veure els llocs web dels quals se’n poden veure les notícies i, seleccionant-ne un, accedim als diversos articles publicats. L’aplicació aprofita la tecnologia RSS.

imatica.org ha col·laborat amb assessorament en el desenvolupament d’aquesta aplicació

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: