Tecnologia en Català: tota l’actualitat de les TIC en la nostra llengua, al vostre abast

Compartir

www.imatica.org Països Catalans ha col·laborat en la creació d’aquesta app per a Windows 8/RT que porta a aquests escriptoris informàtics tota l’actualitat TIC en català.

Tecnologia en Català és una senzilla aplicació per a Windows 8 i Windows RT que permet accedir, des d’un sol lloc i a través d’una interfície unificada, als principals llocs web i blogs que publiquen noticies i informació d’actualitat sobre el món de les noves tecnologies.

Pàgina principal de l'aplicació, on es pot navegar per les fonts de notícies

Pàgina principal de l’aplicació, on es pot navegar per les fonts de notícies

El seu desenvolupador és el gironí Arnau Pascual, que ha comptat amb el suport d’aquest mateix rotatiu en la seva confecció. Des d’imatica.org hem aportat assessorament i fonts d’informació al projecte.

L’aplicació és gratuïta i es pot descarregar i instal·lar en un sol pas des de la botiga d’apps de Microsoft per als sistemes operatius Windows. Futurament, també es desenvoluparà per a altres plataformes informàtiques com Android o Windows Phone.

Així es veuen les notícies a Tecnologia en Català. A la imatge, el fil de notícies d'aquest mateix rotatiu

Així es veuen les notícies a Tecnologia en Català. A la imatge, el fil de notícies d’aquest mateix rotatiu

Guillem Alsina, editor i co-director d’imatica.org, ha declarat que “ha estat un plaer treballar amb un desenvolupador tan professional i amb tanta experiència com l’Arnau, que ha fet una excel·lent feina en molt poc temps, i esperem poder seguir sent importants per a ell i aportant un valor tant a la seva feina com als usuaris d’aquesta app”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: