Teknon introdueix l’encriptació en les comunicacions confidencials

Compartir

Centro Médico Teknon s’alia amb Spamina per xifrar els correus electrònics amb l’objectiu de reduir els enviaments de correu postal i reduir dràsticament el temps d’espera en la recepció d’informació

Nota de premsa – Les claus en l’elecció del Cloud Email Encryption & DLP d’Spamina per part de Teknon ha estat el compliment de la LOPD i la facilitat d’encriptat dels correus. “El principal avantatge es troba en poder implementar un sistema de xifrat per al correu electrònic que ens serveix per enviar informació privada als nostres pacients, principalment informes mèdics, sense que els clients hagin de realitzar cap tipus d’instal·lació en els seus equips. Aquest sistema minimitza la necessitat de l’ús del correu postal, complint amb les exigències establertes per la normativa existent en matèria de protecció de dades de la LOPD”, explica Pere Pavón, Cap del Departament de Sistemes d’Informació de Centro Médico Teknon. “Gràcies a aquesta aplicació s’ha dotat a la Teknon de les eines per optimitzar considerablement el lliurament d’informació confidencial als nostres clients, tant a particulars com a companyies d’assegurances, amb tots els nivells de seguretat exigits per la LOPD, així minimitzant considerablement els recursos utilitzats en el procés i en el temps mínim d’espera dels nostres clients per rebre la informació”.

Un altre del factors determinants per Pavón en la implementació de la solució xifratge ha estat el fet que els receptors no hagin d’instal·lar cap tipus d’aplicació per poder llegir els correus electrònics xifrats quan els reben. “Amb Cloud Email Encryption s’ofereix un sistema d’encriptació que permet despreocupar i independitzar al receptor final dels correus xifrats amb cap aplicatiu específic per desxifrar l’email, això possibilita que el sistema sigui aplicable a qualsevol tipus de receptor, sigui particular o empresa”.

A més del sistema d’encriptació i enviament de documents xifrats, Centro Médico Teknon ha implementat un sistema de filtratge de correu, Cloud Email Firewall d’Spamina. “Un eina que ens permet oblidar-nos, quasi en la seva totalitat de la gestió del correu no desitjat, optimitzant el nostre temps i els nostres recursos” afirma Pere Pavón.

Amb la posada en marxa dels sistemes d’encriptació en les comunicacions Teknon no només garanteix un compliment exhaustiu de la LOPD sinó que passa a implementar mesures de seguretat requerides en lleis com la HIPPA que actualment és d’aplicació obligatòria als Estats Units i que és un referent normatiu internacional.

Sobre Centro Médico Teknon

Centro Médico Teknon és un dels centres líders del sector sanitari privat a Espanya. Teknon ofereix un servei òptim a tots els pacients gràcies a l’alta qualitat de la prestació sanitària, l’assistència personalitzada i la tecnologia d’última generació.

La cultura de gestió de qualitat de Teknon, orientada a oferir la millor atenció i satisfacció del pacient amb la màxima seguretat, ha estat valedora de la prestigiosa acreditació nord-americana Joint Comission International i el distintiu EFQM, European foundation for Quality Management, convertint a Teknon en un dels exclusius centres espanyols que disposa d’ambdues distincions.

Sobre Spamina

Spamina desenvolupa i ofereix solucions innovadores de Cloud Email & Web Security, en entorns Public, Hybrid i Private Cloud. Les solucions d’Spamina estan orientades a tot tipus d’empreses, així com MSP’s/ISP’s als que proporciona solucions de filtrat de correu electrònic, Archiving, Encryption & DLP (Data Lost Prevention) i filtrat de continguts Web amb la finalitat de garantir als administradors de sistemes i usuaris la protecció, gestió i control total de les seves comunicacions.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: