Telefónica acosta Second Life a la realitat

Compartir

L’operadora espanyola disposa una passarel·la que permet enviar i rebre missatges SMS o MMS a o des del món virtual.


Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Fins ara cap operadora de telefonia havia fet quelcom semblant al què ha aconseguit Telefónica, unir a través del telèfon mòbil els mons real i virtual de Second Life.

La multinacional espanyola disposa a la seva illa a l’entorn virtual d’una cabina des de la que es poden enviar missatges SMS o MMS a un telèfon mòbil del món real pagant uns pocs dòlars Linden, la moneda pròpia de Second Life que es pot adquirir pagant en dòlars i al seu torn canviar-se a la divisa nord-americana. Aquests missatges també poden ser respostos des del món real i arribar a Second Life.

La interactivitat és bidireccional, permetent-me per exemple gravar un vídeo amb el meu telèfon i enviar-lo a Second Life per a què es pugui passar a l’auditori Imagenio, així com també puc enviar els tradicionals missatges SMS i MMS.

És possible que l’illa de Telefónica a Second Life encara es trobi en construcció, ja que a tots els meus intents d’arribar a aquesta localització, em va ser impossible retornant-me el sistema un missatge conforme que no tenia permís per a “teletransportar-me” a tal lloc.

Més informació:

Illa de Telefónica a Second Life
http://slurl.com/secondlife/TELEFONICA/128/128/0

Guillem Alsina