Telefónica crea la seva editorial de drets musicals

Compartir

Telefonica va absorvint mercat oblidat. Acaba de presentar Editorial Musical de Movistar i ja ha començat a signar acords amb diferents autors per adquirir els seus drets així com d’altres editorials per coeditarlos.

Telefónica Espanya acaba de crear Editorial Musical de Movistar, una editora musical que pretén potenciar repertoris nacionals i internacionals, promovent el talent i difonent  noves obres dels seus autoris emprant les eines musicals pròpies de la companyia.

L’empresa no perd el temps i ja ha signat els primers acords amb alguns autors i companyies per a coeditar treballs. Així la companyia Na na ná, propietat de Miguel Bosé, ha signat un acord de coedició i gestió del talent per guanyar repertori i treballar en el seu desenvolupament i també encarregar-se de tota la gestió administrativa de l’editora a través de Peer Music.

Editorial Musical de Movistar vol impulsar la varietat i la qualitat del contingut musical i treballar per a que no es perdi cap oportunitat del reconeixement artístic, estimulant des del punt de vista crític i creatiu tots els estils i tendències musicals que aportin qualitat i confortin gustos i l’escolta de tota l’audiència.

Així doncs, Movistar ja té un peu més en un terreny en el que fins ara no hi era present, què passarà?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: