Telefónica fa marxa enrere i torna a oferir mòbils subvencionats

Compartir

Oferix un Samsung Galaxy 2 o un Sony Xperia U si véns d’Orange.

El passat mes de febrer, Telefónica va anunciar que deixaria de subvencionar terminals a nous clients a partir del març, i que la política de subvencions evolucionaria cap a una de venda de terminals per mitjà de finançament i la recompra de mòbils.

En vista que molts clients se n’anaven i que Orange augmentava en popularitat, Telefónica s’ha “baixat els pantalons” i ha llançat una oferta de promoció que inclourà terminals de gamma mitjana, així com l’assumpció de les despeses ocasionades per la cancel·lació de permanència als clients d’Orange que porten els seus números a Movistar.

A més, la companyia oferirà, a través dels seus distribuïdors, una bonificació als clients la quantitat de la qual dependrà, en tot cas, de la modalitat que trii l’usuari, així com de la despesa que assumeixi el mateix.

Telefónica va perdre 6.927 línies Al maig i Orange va guanyar 22.859 línies noves.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: