Televeo lidera la televisió online d’alta definició

Compartir

InternetAmb més de 60 canals, Televeo és la televisió per Internet líder en continguts audiovisuals d’alta qualitat dins del mercat espanyol. La seva codificació a 512Kbs, la seva emissió en videostreaming i l’ús de la tecnologia Flash-Adobe garanteix un perfecte visionat a pantalla completa semblant al de la televisió convencional.

Agències – Televeo és la primera plataforma que fa realitat el concepte de televisió a Internet: oferta de continguts “a la carta” (en castellà) de gran qualitat per a què l’internauta pugui triar què vol veure i quan ho vol veure.

Televeo compta amb 63 canals gratuïts que s’emeten emprant les tecnologies més avançades: l’estàndard de compressió de vídeo H.264, emprat també en el format blue-ray de discos òptics, i el format d’àudio AAC. La seva codificació a 512 Kbs permet a qualsevol usuari gaudir d’una gran qualitat de visionat en línies ADSL estàndards (1,5 Mbit/seg).

Una altra de les característiques de Televeo és l’ús del videostreaming, és a dir, l’espectador consumeix el contingut en el moment en què ho sol·licita, de forma immediata, sense haver de registrar-se ni descarregar cap programa en el seu ordinador.

Segons dades de l’OJD, durant el passat mes de juny, més de 300.000 usuaris únics han visitat Televeo en 375.696 ocasions, en les que han vist gairebé 1.150.000 vídeos. Els homes de 25 a 34 anys són els que més consumeixen aquesta televisió “a la carta”, seguits dels joves de 14 a 19 anys. Els canals amb més èxit entre els espectadors són Pel·lícules, Infantil, Entreteniment i Documentals.

Més de 60 canals per satisfer les demandes dels internautes

Actualment, Televeo té 63 canals dividits en les àrees següents: Informatius, Parlament, Debat d’Actualitat, Èxits Empresarials, Música, Esports, Pel·lícules, Documentals, Sèries, Sèries Teenagers, Sèries Freak, Infantil, Entreteniment, Acció Social, Educació, Cultura, Motor i Nous Talents. En aquests canals, l’internauta hi pot trobar esports com triatló o rugbi, classes per aprendre francès o alemany o els èxits empresarials d’Emprendedores TV.

La dilatada i múltiple oferta de Televeo procedeix dels seus acords amb diverses productores i canals espanyols i internacionals, com Fox, National Geographic, Arvato (grup Bertelsmann), Filmax, Araba Films, Vertice 360, Tach Producciones, Luike, Nueva Economia Forum, New Atlantis, Channel Four, América Ibérica, Sun Channel, Cinema VIP o Canal Vernisagge, entre d’altres.

Recentment, la companyia ha signat un contracte amb Intereconomia TV per a emetre en directe les 24 hores d’aquesta cadena, i en diferit, els continguts estrella, com “Los clones” o “El gato al agua”.

Sobre Televeo

Televeo Broadcasting és una empresa espanyola que neix el 2007 amb l’objectiu d’oferir continguts legals a través d’Internet. Compta amb més de 60 canals dividits en les àrees següents: Informatius, Parlament, Debat d’Actualitat, Èxits Empresarials, Música, Esports, Pel·lícules, Documentals, Sèries, Sèries Teenagers, Sèries Freak, Infantil, Entreteniment, Acció social, Educació, Cultura, Motor i Nous Talents.

D’ençà de la seva creació en el 2007, la companyia ha experimentat un creixement molt important en el sector audiovisual i actualment es troba en el núm. 10 del rànquing Nielsen sobre consum de televisió en línia.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)