Temple Run 2 aconsegueix 20 milions de descàrregues en només quatre dies

Compartir

Temple Run 2, la continuació del més que reeixit primer Temple Run, ha aconseguit un rècord de descàrregues per a iOS sense precedents: ni més ni menys que vint milions en només quatre dies, sent sis d’aquests milions només durant el primer dia.

Prop d’ell hi tenim Angry Birds Space, joc que va aconseguir deu milions en només tres dies, tot i que en aquest cas va ser per a les diferents plataformes per a les que es troba disponible, i no només per a iOS. Si mirem dades de descàrregues fora del mon dels videojocs, tenim que una de les aplicacions més descarregades ha estat Google Maps per a iOS després de la seva esperada tornada, aconseguint deu milions de descàrregues en dos dies.

S’ha de tenir en compte que les xifres poden arribar a pujar molt més, ja que aquesta setmana que entra sortirà la versió per a terminals Android, cosa que podria ajudar a pujar en gran mesura els números.

Recordem que el primer Temple Run va aconseguir un total de 170 milions de descàrregues entre iOS, Google Play i Amazon’s Appstore.

I tu, ja te l’has descarregat? O estàs esperant a què surti per al teu Android?

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: