Tenir una visi

Compartir

El nou Internet Explorer 7, que s’inclou de sèrie amb Windows Vista i que es pot descarregar per a la seva instal·lació amb Windows XP, disposa de la nova característica de navegació en pestanyes, que permet a l’internauta obrir diverses planes web dins d’una única finestra del navegador, separada cadascuna d’elles en una pestanya diferent. És una funcionalitat que també inclouen els navegadors de la competència, Firefox, Opera i Safari.


Quan tenim diverses pestanyes obertes ens pot sorgir el dubte de què hi ha a cadascuna. Per saber-ho tan sols ens caldrà llegir el títol de la pestanya o acostar el punter del ratolí a aquest títol per tal d’obtenir més informació sobre la plana que s’hi està visualitzant. Però si el que volem és obtenir aquesta informació de forma molt més gràfica i entenedora, llavors tan sols haurem de prémer la combinació de tecles control+Q.

Aquesta combinació ens obrirà una visió amb miniatures de les pàgines obertes en les diferents pestanyes i que s’actualitzen en temps real, de forma que per anar a una pàgina en concret de les que tenim obertes, tan sols ens caldrà fer click sobre la icona corresponent a aquella pàgina. Per tancar la visualització per miniatures i tornar a la pàgina on érem, només haurem de tornar a prémer control+Q.

Guillem Alsina