The Last of Us supera els 3,4 milions d’unitats venudes a tot el món

Compartir

Aquest assoliment l’ha aconseguit tant mitjançant les vendes de còpies físiques com de descàrregues mitjançant PlayStation Network.

Sony ens informa mitjançant nota de premsa de tal gesta i és que, a més, The Last of Us ja és oficialment el joc de PlayStation 3 que més ràpid ha arribat a aquesta xifra. Ha estat un èxit tant entre els usuaris com entre la premsa, aconseguint les millors valoracions de l’any segons la pàgina Metacritic.com, tenint moltes possibilitats d’esdevenir joc de l’any.

Imagen quotes y Notas

Recordem que The Last of Us és l’aposta de l’any de Naughty Dog, sortint en exclusiva per a PlayStation 3. El joc es desenvolupa als Estats Units, vint anys després d’una pandèmia que ha acabat amb la pràctica totalitat de la població. A través de Joel i Ellie explorarem el més fosc de la realitat humana, experimentant la relació entre tots dos i la seva manera d’afrontar les diferents situacions que es troben en el seu viatge, amb una trama que és barreja de supervivència, lleialtat, amor i redempció.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: