The Phone House no vendrà l’LG Nexus 4

Compartir

LG i The Phone House tenen un desacord monetari per l’LG Nexus 4.

Amb el llançament de l’LG Nexus 4 per part de Google, a la botiga en línia de la companyia del cercador es ven a uns 299 euros, un preu acceptable comparat amb les botigues que el venen lliure. I aquí és on entra The Phone House.

Segons va anunciar la cadena de botigues a la seva pàgina de Facebook, suspèn la venda del Nexus 4 per l’elevat preu al què el posa LG comparat amb la PlayStore de Google.

Sembla que al fabricant sud-coreà no li agrada el preu posat per Google ja que no hi ha gaire marge per al benefici, però en canvi amb les botigues es veuen amb més força per a fixar el preu que ells consideren just per al terminal i així poder treure beneficis. LG declina comentar estratègies comercials dels seus clients i partners, i The Phone House afirma que no el vendrà.

En qualsevol cas, i si volem un Nexus 4, de moment haurem d’anar a alguna operadora o comprar-lo per Internet a través de la Play Store.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: