Tim Cook no aposta per les pantalles OLED

Compartir

No vull dir el que es farà o el que no es farà. La multinacional de Cupertino no aposta per la tecnologia emprada per majoria dels seus rivals, confiant en una Retina Display que estima superior.

Durant una conferència organitzada per Goldman Sachs, El CEO d’Apple -Tim Cook- va realitzar unes sucoses declaracions quan li van preguntar sobre l’ús de pantalles OLED en futurs productes; “la forma en què competeixen les companyies és de dues maneres, les especificacions i el preu. En el negoci de les càmeres, la gent diu ‘jo tinc la major quantitat de megapíxels’. Coneixes la velocitat d’un processador AX? Realment importa al final del dia? Vols una experiència fabulosa quan uses el producte. Si mires les pantalles, algunes persones estan centrades en les seves mides. Però hi ha altres coses importants a les pantalles” va introduir.

Alguns dispositius usen pantalles OLED, però la saturació de color és horrible. Si compres coses online, t’ho hauries de pensar dos cops en veure els colors a la pantalla OLED”. Quan va comparar les pantalles OLED amb les Retina Display, va dir que les que utilitza Apple són el doble de brillants, i va afegir que “mai farem productes de baixa qualitat. Aquesta és l’única religió que tenim. Hem de fer una cosa gran. Volem enriquir les vides de les persones. I suem tots els detalls. Jo només dic això per explicar que una pantalla té molts atributs. Apple sua cada detall. Nosaltres volem la millor pantalla. I crec que la tenim. No comentaré sobre què farem en el futur”.

Així que, almenys de moment, la tecnologia Retina Display té un futur assegurat al seu davant, ja que Apple no pensa passar-se a les pantalles OLED.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: