Tim Cook parla de l’actualitat d’Apple

Compartir

El CEO d’Apple està de tour per alguns mitjans i deixa algunes perles en diverses entrevistes.

Tim Cook a la WWDC d'aquest any. Imatge de Mike Deerkoski a Flickr sota llicència Creative Commons

Tim Cook a la WWDC d’aquest any. Imatge de Mike Deerkoski a Flickr sota llicència Creative Commons

Bloomberg Businessweek va sorprendre amb una entrevista d’unes 11 pagines a Tim Cook, en la que aquest va dir coses interessants de les quals us en donem algunes pinzellades tot seguit.

Una de les preguntes parla sobre el futur del Mac, a la qual cosa Cook va respondre que “són uns afortunats, es troben en dos mons de gran expansió com són els dels smartphones i les tablets, el mercat dels ordinadors no està creixent tant però la seva part és tan petita que té molt d’espai”.

Una altra pregunta fou sobre el llançament de l’iPhone 5 i els nous iPad. Cook va respondre que el 80% dels seus ingressos vénen de productes que fa 60 dies no existien. Hi ha alguna altra companyia que faci això?

També li van preguntar per què va despatxar John Browett i Scott Forstall, responent que “necessites tenir una nota d’excel·lent en col·laboració. Així que els canvis que hem fet ens portaran a un nou nivell de col·laboració”. També li van preguntar per Jonathan Ive i el seu nou rol “Jony ha fet una feina notable dirigint el nostre disseny de maquinari, així que també el tindrem com a responsable del programari i el seu ‘look and feel’, no de l’arquitectura subjacent, però sí del seu ‘look and feel’”.

Sobre els sistemes operatius iOS i OS X, va declarar que els sistemes operatius dels iPhones i iPad no han de ser el mateix que els macs, però si que puguin treballar junts sense problemes. D’aquesta manera, Apple marca una distància pel que fa a filosofia amb Microsoft, que amb els seus dos sistemes (Windows de sobretaula i Windows Phone) busca crear una plataforma integrada.

Sobre els mapes en iOS 6, Cook va admetre que aquests no van acomplir amb les expectatives, i reconeix de manera molt explícita “[a Apple] vam ficar la pota”.

Tim Cook també va parlar en el programa Rock Center de la NBC, una intervenció que es pot veure en el vídeo següent:

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: