Tindrem Ice Cream Sandwich per als Galaxy just al MWC

Compartir

Justament durant el Mobile World Congress, el dia 1 de març és quant oficialment tindrem Ice Cream Sandwich segons Samsung. El que segurament veurem serà tots els seus terminals amb el sistema durant la fira.

Tothom anuncia que tindrem Ice Cream Sandwich corrent en els terminals de Samsung a partir del dia 1 via OTA, però ningú ha estat capaç de mirar al calendari i observar que el dia 1 de març és el dia que s’acaba el Mobile World Congress.

Samsung no presentarà res fora del que ja sabem, però aconseguirà una altra vegada ser el centre d’atenció de la fira. Segurament el seu Stand de la fira serà idèntic al de l’any passat, amb els mateixos terminals i tablets, però amb la diferència del sistema operatiu. Tots els terminals possibles a actualitzar estaran corrent amb Android Ice Cream Sandwich. Veurem quina feina ha fet Samsung amb el seu TouchWiz i si tindrem la possibilitat de tenir Android pur sense cap capa.

Això si, un aplaudiment per Samsung per mostrar una vegada més que és gran. Tindrem Ice Cream Sandwich en el millor moment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: