TomTom presenta OpenLR, una tecnologia dinàmica de geoposicionament open source i d’ús lliure

Compartir

El nou estàndard obert, amb un baix consum d’ample de banda, incrementarà el potencial dels serveis de navegació i localització en qualsevol mapa digital.

Col·laboradors – OpenLR ha estat dissenyada per als sistemes d’informació de tràfic i guies de rutes dinàmiques, i està disponible com a tecnologia de codi obert a través de la seva plana web. Pot ser fàcilment adaptada als requeriments dels integradors de sistema i la comunitat tècnica pot contribuir a millorar-la amb les seves idees.

Les dades d’ubicació poden anar des de la informació de senyals estàtiques de tràfic fins a la situació del tràfic i la previsió meteorològica o altres dades crucials per a la seguretat -qualsevol cosa que necessiti ser enllaçada amb precisió a una zona de la xarxa de carreteres-. La tecnologia OpenLR permet que els proveïdors de localització de contingut facin referència a qualsevol ubicació en qualsevol mapa navegable, i tot això sense cap dret d’autor.

Aquest desenvolupament tecnològic arriba a la comunitat open-source per ajudar a crear serveis de localització per als usuaris”, afirma Mark Gretton, director d’enginyeria de producte de TomTom. “TomTom també emprarà aquesta tecnologia per als seus propis serveis, permetent-nos transmetre contingut com HD Traffic als dispositius connectats i millorar la qualitat del servei i la seva cobertura”.

Font:

Noticiasdot.com

Guillem Alsina