Torna la Catosfera, una de les trobades de referència de la blocosfera catalana

Compartir

Enguany, la cita anual no s’ha pogut escapar de la crisi econòmica, però no pas perquè hagi patit les retallades: l’ús d’Internet per escapar-se de la crisi en serà l’eix central.

Un moment de la Catosfera 2011

Un moment de la Catosfera 2011

Els blocaires catalans no només vivim dels Premis Blocs i, per demostrar-ho, el darrer cap de setmana de setembre (concretament el divendres 28 i el dissabte 29) es celebrarà a Granollers la cinquena edició de la Catosfera.

Enguany, el veterà esdeveniment canvia de localització sense moure’s de Granollers: del CTUG passa al Teatre Auditori de la ciutat. La temàtica, molt d’acord amb els temps que corren i sota el lema “Optimisme digital i la sortida de la crisi” tractarà sobre l’ús dels recursos que ens proporciona la Xarxa per sortir de la crisi econòmica que tant ens està afectant.

El divendres 28 es celebrarà l’acte inaugural, que comptarà amb la presència de Jordi Urbea, Director General d’OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, i de Josep Maria Ganyet, professor universitari i col·laborador de RAC1. Després d’aquest, i al vestíbul del Teatre Auditori, els assistents podran realitzar networking mentre gaudeixen de música en viu,

La jornada del dissabte cobrirà tot el dia, i començarà amb tres taules al matí que serviran per a què representants d’empreses catalanes o amb participació catalana, com Atrápalo, Grupo Intercom, Let’s Bonus, Groupalia, EyeOS i Trabber expliquin la seva experiència.

Ja a la tarda, Torni Aira i Diego Linares parlaran sobre com formar-se digitalment des de la seva experiència com a professors universitaris; Albert Cuesta, periodista i activista digital i precursor de la demanda del Twitter en català, i Jordi Iparaguirre, director de la Fundació PuntCat, tractaran la situació del català a Internet i, finalment, Trina Milan, antropòloga i professora de la UOC i Xavier Menduiña, físic i enginyer electrònic parlaran dels blogs en l’era Twitter.

Aquelles persones interessades en assistir a l’esdeveniment, s’han de registrar prèviament. El registre és gratuït, però indispensable degut a la limitació en l’aforament.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: