Toshiba Camileo B10, una càmera “social”

Compartir

Toshiba està que no para amb la presentació de productes i més que siguin socials. Ara presenta Camileo B10 una càmera connectada socialment.

Toshiba presenta Camileo B10, una mini videocàmera que permet compartir fotografies i vídeos de gran qualitat a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Picasa o Youtube amb tan sols prémer un botó.

Pel seu tamany, prestacions i funcionalitat resulta l’escollida per utilitzar-la en pràctiques esportives o activitats d’aventura on és necessària la rapidesa per a gravar o fer les fotografies perfectes.

La Camileo B10 és una càmera que pesa només 108 grams i fa fotografies de fins a 16 mpx i vídeos Full HD. Té un sistema d’estabilització d’imatge, rastreig de cares i detecció de moviment. Tot en una càmera a un preu molt assequible.

Té 5 mpx fins a un zoom de 16 digitals. Té una ranura per a targes de fins a 64 GB en SDXC, una pantalla de 5,1cm i una interfície molt senzilla amb icones. Disposa de connector mini-HDMI i mini-USB per connectar-la a televisors i portàtils.

El seu preu és de 99 euros amb IVA inclòs.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: