Toshiba confia en un equilibri en el mercat entre tablets i netbooks

Compartir

CES 2011El fabricant japonès estima que un 60% de les màquines portàtils que vendrà durant el 2011 seran notebooks convencionals, mentre que el 40% restant se’l repartiran a parts iguals tablets i netbooks.

CES 2011

Atenció: el present text es troba protegit per la llicència que podran trobar al final del mateix. En un període no superior als tres mesos, podrà ser trobat sota la llicència copyleft habitual.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Ha estat el president de Toshiba Europa, Alan Thomson, qui aquest matí (hora dels Estats Units) ha donat a conèixer aquestes xifres durant la presentació a premsa dels nous portàtils i monitors 3D de la seva companyia.

Toshiba xifra en més de la meitat les vendes de portàtils convencionals per a aquest any 2011, concretament estima que el 60% dels compradors es decantarà per una màquina d’aquesta mena. Els motius són la comoditat (pantalles més grans, teclats més espaiosos, més lloc per recolzar els canells) i la potència.

Per al 40% restant, Thomson ha afirmat que es preveu un equilibri total entre tablets i netbooks, amb la meitat d’aquest espai per a cadascun. D’aquesta manera, Toshiba no creu en l’aniquilació dels netbooks en el mercat per part dels tablets, si no que cada tipologia de màquina tindrà els seus adeptes i els seus detractors.

Toshiba ha presentat al CES una nova gamma de netbooks composta per tres exemplars basats en l’arquitectura Fusion d’AMD amb altes prestacions multimèdia, a més dels seus televisors 3D sense necessitat d’ulleres (l’efecte òptic de les tres dimensions pot ser apreciat a ull nu).

Copyright (c) 2011 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)