Toshiba deixa de fabricar netbooks per als Estats Units

Compartir

La multinacional nipona prefereix deixar de banda els ordinadors més petits davant l’empenta de tablets i ultrabooks.

L’avanç imparable dels tablets ja va posar fa temps en dubte el futur dels netbooks (que ja han experimentat una forta davallada en les seves vendes, part per la saturació del mercat, part per la irrupció de nous formats com el mateix tablet), però l’entrada en escena dels ultrabooks sembla haver donat una estocada important a aquest mercat.

Una de les “afectades” sembla que és Toshiba, que degut a les baixes vendes de netbooks als Estats Units, s’ha vist forçada a prescindir d’aquest format de mini portàtils.

El fabricant japonès no va fer esment dels mercats de netbooks de la resta del món però si les coses segueixen a aquest pas, la fabricació i venda de petits portàtils ja no serà un bon negoci.

Toshiba es centrarà a partir d’ara en els ultrabooks, ja que aquests són un mercat emergent. En l’àmbit dels tablets, les coses no els estan funcionant tal i com desitjarien, però lluny dels números aconseguits per Apple (principal venedor d’aquests dispositius), manté un petit espai en el mercat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: