Toshiba incorpora reconeixement facial en el port? til de consum m

Compartir

Toshiba Espanya posa al mercat un nou ordinador portàtil lleuger especialment dissenyat per a usuaris domèstics, el Satellite U400, les característiques del qual asseguren el seu màxim aprofitament com a dispositiu d’oci domèstic en només 1,9 kg de pes. Així, la sèrie Satellite U400 uneix la màxima portabilitat dins d’aquest segment de mercat sense renunciar a la màxima potència de processament i alts nivells de rendiment multimèdia.


Nota de premsa – També s’hi han incorporat les prestacions que fan única i molt més fàcil d’usar la gamma de consum de Toshiba, i que s’inclouen en el concepte Toshiba EasyMedia. Entre aquestes, destaquen el sistema d’accés basat en reconeixement facial de l’usuari a través de la Webcam, els ports USB amb tecnologia Sleep’n Charge per carregar dispositius sense haver d’encendre l’equip i l’assegurança de trencament de pantalla.

Per a Enrique Nistal, Category Manager de Toshiba Espanya, "els ultralleugers han deixat de ser exclusivament d’ús empresarial. Tot i així, l’usuari domèstic necessita certes prestacions que resulten supèrflues en un equip professional, però necessàries per a aquests usuaris i que tenen a veure amb el rendiment gràfic, la connectivitat i les prestacions multimèdia. Això és precisament el que aportem amb el Satellite U400, un portàtil únic al mercat per la seva combinació de característiques i pes".

Una altra novetat important que s’aporta a aquest segment de portàtils lleugers és l’elegància i distinció que aporta el redisseny que la companyia ha fet dels seus portàtils de consum. Així, el Satellite U400 es presenta en un negre brillant, que contrasta amb elegants LEDs blancs, que il·luminen les tecles multimèdia o els indicadors del sistema.

Com a dispositiu ultralleuger per a la llar, el Satellite U400 disposa de potents prestacions multimèdia i de connectivitat. Entre aquestes destaquen una pantalla de 13,3" d’alta lluminositat, 250 NITs de brillantor i resolució de 1280 x 800 píxels, el seu sistema de so Intel HD amb Dolby Sound Room, per aconseguir un so envoltant virtual, la seva sortida HDMI-CEC, per mantenir la màxima qualitat digital i poder controlar dos dispositius amb un únic comandament i una altra sortida SP/DIF per a àudio digital. Compta amb un processador Intel Core 2 Duo T8100 i 3Gb de Ram.

Per optimitzar el seu ús com a sistema d’oci domèstic també incorpora una Webcam d’1,3 megapíxels, 3 ports USB (Sleep’n Charge), una ranura multitarges 5 en 1, un DVD Super Multi de doble capa, un disc dur de 250 GB Serial ATA i comunicació Ethernet 10/100 i sense fils, via WiFi a/b/g/n i Bluetooth 2.1 + EDR.

Guillem Alsina