Toshiba introduir? processadors de v

Compartir

Toshiba integrarà processadors de vídeo d’alta definició de quatre nuclis en els seus propers portàtils multimèdia de gamma alta per a la llar digital, anomenats Toshiba Quad Core HD. Aquests nous processadors s’han desenvolupat basant-se en l’arquitectura del xip Cell, un processador desenvolupat per Toshiba juntament amb IBM i Sony.


Nota de premsa – El processador Toshiba Quad Core HD és un xip d’alt rendiment dissenyat específicament per millorar la potència de processament i rendiment dels portàtils a l’hora de reproduir, editar o processar continguts digitals en alta definició. L’aplicació d’un xip dedicat per a vídeo d’alta definició elimina la minva de rendiment que es produeix actualment en els portàtils convencionals en la seva CPU i el seu processador gràfic GPU, degut a la càrrega de treball que aquestes aplicacions generen.

Entre els avantatges que aportarà al rendiment dels portàtils multimèdia de Toshiba destaquen la seva capacitat a l’hora d’escalar i convertir el vídeo amb definició estàndard a formats d’alta definició, inclòs l’escalat en temps real del contingut de DVD. També s’aconsegueix millorar la codificació i transcodificació de vídeos, fins i tot de llarga durada, així com una gran velocitat en l’edició d’aquest tipus de vídeos.

Toshiba Quad Core HD integra els descodificadors i codificadors d’alta definició H.264 i MPEG2 juntament amb quatre processadors SIMD RISC de 128bit, que treballen cadascun a una velocitat de rellotge d’1,5 GHz dins d’un motor de vídeo de banda ampla. Aquest motor multimèdia treballa a més en paral·lel amb els dispositius integrats en la CPU.

Per a Enrique Nistal, Category Manager de Toshiba a Espanya, “disposar d’aquest processador augmentarà la diferència existent entre els nostres portàtils i els de la competència a l’hora d’oferir prestacions multimèdia i potència gràfica en alta resolució. La nostra capacitat de desenvolupament i d’innovació ens ha permès sempre comptar amb portàtils únics en aquest segment, la introducció de Toshiba Quad Core HD és un salt de qualitat que altres trigaran molt en abastar i per al que no depenen d’ells mateixos”.

Guillem Alsina