Toshiba llança el primer disc dur portàtil amb sistema d’encriptació de dades

Compartir

MaquinariEl disc també incorpora prestacions i tecnologies d’avantguarda per protegir i assegurar les dades que simplifiquen la realització de còpies de seguretat i eviten que qualsevol fallada informàtica pugui danyar les dades.

El nou disc dur de ToshibaAgències – Toshiba posa al mercat els primers discos durs externs portàtils amb sistema d’accés basat en tecnologia d’encriptació. Aquests dispositius composen la gamma Stor.e Art, que es caracteritza per combinar un disseny atractiu amb els darrers avanços en tecnologies de seguretat i protecció de les dades enfront de robatoris, accessos no autoritzats o fallades informàtiques.

Els nous discos Stor.E Art estaran disponibles amb una capacitat de 250, 320 i 500 GB. Aquesta capacitat permet emmagatzemar fins a 142.000 fotos digitals, 131.000 arxius de música i 410 pel·lícules digitals. Aquests equips pesen tots menys de 155 grams, les seves mides són com les d’una postal i s’alimenten d’energia a través del seu port USB 2.0.

Stor.e Art també inclou un nou sistema per a simplificar les còpies de seguretat, gràcies a l’aplicació NTI BackupNow, EZ. Aquesta permet realitzar una còpia de seguretat de tot el sistema amb un sol clic, podent fins i tot restaurar el sistema si Windows no pogués ser iniciat. Una altra funcionalitat és la d’oferir recomanacions personalitzades a cada usuari, sobre la millor forma per millorar la cobertura per a totes les seves dades, arxius o carpetes.

Aquests nous discos s’han desenvolupat per a un ús diari en moviment, pel què se’ls ha dotat d’un sensor antixoc per tal d’evitar danys en el disc davant moviments bruscos, tecnologia RAMP- LOADING i una carcassa antilliscant que ajuda a fixar el disc en qualsevol superfície. Un altre sistema d’anàlisi i alertes, el Drive Space Alert, monitoritza els sistemes de back-up i la capacitat del disc avisant quan la seva capacitat restant és escassa.

Actualment ens trobem davant la paradoxa que cada cop hi ha més dades, més arxius per emmagatzemar, però que no hi ha una consciència sobre la necessitat de fer còpies de seguretat o de com garantir la disponibilitat de les dades davant d’un problema informàtic”, indica Marga Guirao, responsable d’Opcions i Perifèrics de Toshiba Espanya. “Tot i així, en poc temps, els discos durs externs seran un estàndard en l’equipament informàtic de tots els usuaris. Amb Stor.e Art millorem la protecció de les dades i simplifiquem el seu ús per tal que qualsevol persona pugui protegir les seves dades contra fallades informàtiques o contra accessos no autoritzats”.

Tenint en compte la varietat de tipologies d’usuaris, els nous Stor.e Art inclouen aplicacions específiques segons el seu nivell de coneixements. Per exemple, per als usuaris bàsics s’ofereixen menús molt gràfics i programari el funcionament del qual és tan simple com treballar amb un sistema operatiu a nivell usuari. Mentre que aquells més experts podran anar més enllà en les seves preferències de seguretat, podent configurar la freqüència, el nivell de seguretat o diferenciar entre tipus d’arxius per a fer-ne còpia.

Per a més informació sobre els productes d’emmagatzemament personal de Toshiba visiteu www.toshiba-multimedia.com

Nom del producte

Toshiba Stor.e Art Portable Hard Drive

Capacitat

250, 320 i 500 GB

Colors

Vermell

Pes

0,17 kg

Dimensions

16,6 mm (H) x 81 mm (W) x 127 mm (L)

Interfície

USB 2.0

Compatibilitat i sistemes requerits

Microsoft Windows XP o Windows Vista

Dins de la caixa

Toshiba Stor.e Art Disc Dur

Cable USB 2.0

Programari NTI Backup Now EZ

Guia d’instal·lació ràpida

McAfee Security (trial version)

Manual d’usuari

Certificacions

FCC/CE/UL

RoHS

Windows XP i Windows Vista

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)