Toshiba llança el televisor amb TDT més petit del mercat

Compartir

Costa tan sols 149 €, integra una pantalla tàctil de 4,3” panoràmica i funciona també com a reproductor multimèdia i marc de fotos digital.


El JournE M400Nota de premsa – Toshiba ha llançat al mercat el televisor portàtil TDT més petit del mercat, anomenat JournE M400, a un preu de només 149 € (PVR amb IVA). Aquest revolucionari dispositiu de només 160 grams de pes i pantalla tàctil panoràmica de 4,3” serveix també com a reproductor multimèdia de música i vídeo i marc de fotos digital, ja que suporta els formats més comuns (JPG, BMP, MP3, MPEG4 i AVI).

Abans de res, el JournE M400 és molt fàcil d’usar. Amb un sol dit sobre la pantalla, l’usuari podrà canviar de canal, gestionar els seus arxius multimèdia, accedir a la informació sobre els mateixos, veure’ls en miniatures, en mode presentació, passar d’una cançó a una altra, parar, pausar rebobinar i avançar vídeos i cançons, a més de moltes altres funcionalitats.

Per a Marga Guirao, responsable d’opcions i perifèrics de Toshiba, "es tracta d’un equip que ofereix una gran qualitat d’imatge, vídeo i àudio per gaudir de l’oci portàtil, amb una gran autonomia i amb un preu molt atractiu. A més, és molt fàcil d’usar, ja que el seu menú tàctil mitjançant icones és realment intuïtiu. Amb ell, endur-te la tele a qualsevol lloc és ja una realitat".

La pantalla tàctil del JournE M400 té una resolució de 480 x 272 píxels, un contrast de 300 cd/m2 i una brillantor de 400 cd/m2 i un aspecte panoràmic real de 16:9, el que assegura una gran qualitat d’imatge.

L’equip es completa amb un altaveu de 0,5 W, una sortida per a auriculars estèreo, connexió mini-USB i lector de targes micro SD. Inclou una tarja micro SD d’1GB.

Guillem Alsina