Toshiba llança un miniportàtil per al mercat professional amb mòdul HSDPA lliure

Compartir

La companyia vol desenvolupar el mercat professional d’aquest tipus de dispositius. Per a això ha identificat certs nínxols de mercat al voltant de sectors d’activitat i àrees com ara educació o comercials, als quals oferirà la configuració més potent del mercat.


Nota de premsa – Toshiba llança al mercat un nou model de la seva gamma de miniportàtils, el Toshiba NB100 3G-12X que ha estat especialment desenvolupat per al mercat professional. Aquest nou dispositiu està caracteritzat per la inclusió d’un mòdul 3,5 G HSDPA lliure (7,2 Mbps) per a la connexió sense fils de banda ampla, 1 GB de RAM i 160 GB de disc dur en un format de 8,9” i només 1 kg de pes.

Amb aquest nou equip, Toshiba aposta per desenvolupar el mercat professional del miniportàtil, un dispositiu que fins ara moments ha estat comercialitzat sobretot per a usuaris domèstics. L’objectiu és oferir un dispositiu informàtic secundari de gran mobilitat i amb connexió permanent adaptat a les necessitats de certs nínxols de mercat que estan demanant solucions informàtiques d’aquesta mena. Entre aquests destaquen certs sectors d’activitat i àrees com l’educació o els comercials.

Per a Ángel Medina, responsable de desenvolupament de negoci professional, "aquests equips no substituiran el portàtil. Però existeixen nínxols de mercat en els quals la feina amb informàtica no és intensiva i on una connexió a Internet de banda ampla en qualsevol lloc i amb certa capacitat de processament per a tasques ofimàtiques, ja n’hi ha prou. El que els oferim amb el nou Toshiba NB100 és connectivitat, mobilitat i ergonomia, que és precisament el que estaven demanant d’aquest tipus de dispositius".

Prestacions úniques en aquest mercat

Pel què fa a les seves característiques bàsiques, els nous NB100 pesaran només un quilogram i disposaran d’una pantalla LCD WSVGA de 8,9" (1024 x 600 píxels) amb tecnologia LED, que assegura la més alta qualitat d’imatge en dispositius d’aquest format. També integren els darrers processadors Intel Atom N270, per a un menor consum i més durada de la bateria, superant les tres hores d’autonomia, que es completa amb 1 GB de memòria amb una FSB de 533 MHz i un disc de 160 GB de capacitat.

La connectivitat serà una altra de les bases diferencials d’aquest dispositiu. Per a això, disposa de tres ports USB Sleep‘n’Charge, que permeten carregar dispositius sense necessitat d’encendre l’equip, WebCam, micròfon, sortida d’auriculars, ranura multitarja 3 en 1 i ports RJ45 i VGA. Pel què fa a les seves possibilitats de comunicació, a més de 3,5G, també disposen de connectivitat LAN (Ethernet 10/100) i WiFi (802.11b/g). Finalment, es llancen al mercat amb una garantia comercial estàndard de dos anys i el seu preu serà de 499 Euros IVA inclòs.

El nuevo netbook de Toshiba

Guillem Alsina
Últimes entrades de Guillem Alsina (Veure'ls tots)