Toshiba no assistirà al Mobile World Congress

Compartir

Després d’anys d’assistència, l’empresa japonesa no tindrà presencia a la fira més important de dispositius i tecnologia mòbils del món. El Mobile World Congress perd un de gran, però torna Nokia.

Toshiba, com tots recordarem, va ser la primera companyia en desenvolupar i treure un ordinador al mercat internacional. Ara bé, d’aquells anys en què l’empresa Japonesa va ser pionera, avui en dia n’han passat molts i molts dies.

Toshiba, després de l’any passat fer un petit esdeveniment durant el Mobile World Congress i presentar i mostrar la seva aposta pels tablets i ordinadors portàtils, aquest any ha decidit no assistir a l’esdeveniment més important del món a Barcelona.

Això si, com moltes empreses han fet, Toshiba ha presentat el seu tablet just abans del Mobile World Congress per tenir-lo en boca de tothom sense tenir presència oficial al Congrés.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: