Toshiba presenta Stor.E TV Pro per connectar qualsevol televisior a Internet

Compartir

Toshiba acaba de presentar el Stor.E TV Pro que permet connectar qualsevol televisor tradicional a Internet i a tots els dispositius d’emmagatzematge de la casa.

Toshiba, que no va presentar cap novetat en el Mobile World Congress, acaba de presentar al nostre estat el nou Stor.E TV Pro que a part de connectar el televisor a Internet també permet accedir sense cables als continguts emmagatzemats als diferents dispositius de la nostra llar.

El dispositiu ha estat desenvolupat per oferir una connexió ràpida entre el televisor i Internet, sense necessitat d’invertir en els nous dispositius com els smart tv d’última generació.

S’han basat en un estudi de la consultora Display Search, en què el 75% dels televisors venuts a Europa en el 2011 no tenen connexió a Internet. Amb el dispositiu de Toshiba, no hi haurà cap mena de problema.

A més de poder connectar el televisor a Internet, agafar informació dels discs de casa nostra, també podem connectar una càmera web al Stor.E Pro TV i realitzar videoconferències a la pantalla de televisó i còmodament asseguts al sofà.

Per controlar i donar vida al dispositiu, Toshiba ha desenvolupat una interfície basada en Android que funciona a través d’un teclat Qwerty amb panell tàctil, inclòs en el preu.

El disseny amb negre platejat, a l’estil dels equips d’electrònica de consum, puntes rodones en color plata, tamany de 20×15 cm i un gruix de 4cm, l’Stor.E TV Pro surt al mercat a un preu de 159 euros.

Més informació – Toshiba Espanya

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: