Toshiba també presenta el seu Chromebook

Compartir

La multinacional nipona entra “per la porta gran” en el segment dels Chromebooks amb una pantalla de 13,3″, la més gran de les muntades fins a la data per un portàtil amb el sistema operatiu per al núvol de Google.

El Chromebook de Toshiba

El Chromebook de Toshiba

A poc a poc, tots els grans fabricants d’ordinadors han anat caient davant “l’encant” del Chrome OS de Google, el sistema operatiu per a les aplicacions en el núvol basat en el navegador web Chrome, del qual pren el seu nom. I la darrera ha estat la japonesa Toshiba.

El CES de Las Vegas ha estat el marc escollit per aquesta per mostrar al món el seu Chromebook, que marca l’entrada de la nipona en el segment d’aquest tipus de màquines, en el qual ja totes o gairebé totes les grans marques hi tenen un peu ficat. La diversitat i el tenir un dispositiu de cada rang semblen obligatoris per a les grans multinacionals.

El dispositiu de Toshiba munta un dels darrers processadors Celeron d’Intel amb arquitectura Haswell, 2 GB. de memòria RAM i 16 d’emmagatzematge en disc en format SSD. La seva pantalla HD TruBrite de 13,3″ en diagonal és capaç d’oferir una resolució de 1.366×768 punts, i és la més gran en un Chromebook, dispositius que no passen de les 11 polzades ja que estan concebuts com a portàtils ultralleugers.

La durada de la bateria, un element clau en aquest segment de dispositius, és d’unes nou hores estimades per la mateixa companyia.

Aquest dispositiu estarà disponible en botigues dels Estats Units a partir del 16 de febrer a un preu de 279 dòlars.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: