Tot a punt per al PROCATTIC 2013

Compartir

Demà a les cinc de la tarda, l’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra obrirà portes per acollir la segona edició de la trobada de desvirtualització de grup homònim de LinkedIn, que ja ha completat el seu programa.

Superant els entrebancs que ha anat trobant al llarg del camí, la segona edició de la trobada presencial PROCATTIC ja esgota les darreres hores abans de la seva celebració amb un cartell de luxe que ha esperat a completar en els darrers dies.

Enguany l’eix temàtic que governa el PROCATTIC és l’emprenedoria de base tecnològica. Dins el marc de l’esdeveniment es celebrarà l’Entrepreneur’s Corner, un espai pensat que els emprenedors catalans puguin presentar i exposar el seu projecte a inversors i possibles socis.

Finalment, l’agenda del PROCATTIC 2013 queda de la següent manera:

17:00 Obertura de portes
17:30 Benvinguda a càrrec de Sergi López, Fundador de PROCATTIC
17:40 Benvinguda a càrrec de Dídac López, President de l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI)
17:50 Ponent BETTERWAYS de l’Entrepreneur’s Corner, startup sel·leccionada pel jurat
17:55 Ponent TRIP4REAL de l’Entrepreneur’s Corner, startup sel·leccionada pel jurat
18:00 Feargal Mac Conuladh (CEO de NOW Computing)
18:15 Oriol Bes (The Founder Institute)
18:30 Jaume R.Palau (CEO de CDmon)
18:45 Jonàs Sala (CEO de Verkami)
19:00 Manel Sarasa (Fundador i CEO de wineissocial)
19:30 Cloenda a càrrec de Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat
19:45 Inici de L’Entrepreneur’s Corner
22:00 Finalització de PROCATTIC 2013

Recordeu que des d’El Mur Tecnològic hem recolzat tant aquesta com l’anterior edició de la trobada presencial de desvirtualitzacio d’aquest grup, i que enguany en som ‘media partners’. Com a tals, estarem presents durant la jornada de demà, cobrint l’esdeveniment via Twitter i atenent els nostres lectors que també hi assisteixin.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: