Tot i les crítiques, els nous iPhone triomfen

Compartir

Nou milions d’exemplars en tres dies i dos-cents milions d’instal·lacions d’iOS 7 conformen nous rècords per a la companyia de Cupertino.

Instal·lació d'iOS 7. Imatge de l'usuari morebyless de Flickr sota llicència Creative Commons

Instal·lació d’iOS 7. Imatge de l’usuari morebyless de Flickr sota llicència Creative Commons

Superant totes les crítiques abocades després de la presentació de l’iPhone 5S i 5C, Apple ha tornat a establir un nou rècord de vendes: fins a nou milions d’exemplars en tan sols tres dies durant el seu primer cap de setmana.

Al llag d’aquests primers dies, la companyia de Cupertino ha patit els tradicionals problemes de manca de subministrament per a cobrir tota la demanda generada, quelcom que, com sempre, molesta i és criticat per operadores i botigues, però ja s’ha convertit en un segell de marca per als llançaments de nous iPhone.

En l’informe, Apple només ofereix la xifra total de nous iPhone venuts, sense especificar quantes unitats corresponen al model 5S i quantes al 5C. Aquesta manca d’informació segmentada ha fet dubtar a alguns sobre el rendiment que l’un o l’altre model poden estar tenint en el mercat.

La mateixa Apple també ha informat que ja són fins a 200 milions de terminals els que tenen instal·lat iOS 7, convertint aquesta actualització de programari en la més ràpida de la història.

Aquestes xifres han animat una lleugera pujada de la cotització de la companyia de la poma en el Nasdaq que, tot i això, no es correspon amb el gran èxit que està experimentant el seu terminal a les botigues, quedant-hi per sota.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: