Tota una fita d’Apple: 25.000 milions de descàrregues a l’App Store

Compartir

La multinacional nord-americana va posar online un comptador per a ‘presumir’ d’això.

L’App Store d’Apple ha complert una nova fita: superar els 25.000 milions de descàrregues d’apps des d’aquesta botiga online de programari per als seus sistemes operatius.

Nascuda un any després que es llancés comercialment l’iPhone, en el 2008, el model de negoci d’aquesta botiga virtual va demostrar ràpidament ser molt atractiu per als usuaris, pel què fou copiat pels altres fabricants. Tot i això, i a hores d’ara, ningú ha pogut fer ombra a les xifres d’aquesta botiga, tant en nombre d’aplicacions disponibles com en descàrregues o en poder de monetització per als desenvolupadors. Ni tan sols la totpoderosa Google, amb la seva reeixida plataforma Android i el seu respectiu Market, han pogut superar-la, malgrat que poc a poc es van posant a l’alçada.

Al llarg d’aquests anys també s’ha demostrat que ser pioner té els seus avantatges: els darrers números demostren que els usuaris d’iPhone no tenen tants problemes com els d’altres plataformes per pagar per aplicacions, malgrat que és cert que molts empren també fonts ‘alternatives’ per a trobar programari o fins i tot piratejar programes en els seus terminals, però l’afectació en el negoci dels desenvolupadors i la pròpia Apple sembla mínima.

vint-i-cinc mil milions d’apps descarregades que precedeixen, de ben segur, a moltes més en els propers mesos i anys.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: