Trend Micro llança un navegador web de seguretat gratuït per als dispositius iPhone i iPod Touch d’Apple

Compartir

iPhoneL’aplicació Trend Smart Surfing protegeix als usuaris dels dispositius iPhone i iPod Touch de les amenaces web i del cibercrim.

Nota de premsa -Trend Micro, líder global en seguretat de continguts a Internet, ha presentat l’eina Trend Smart Surfing, disponible a través de l’App Store d’Apple. Es tracta d’una aplicació de seguretat gratuïta per navegar per la web especialment dissenyada per als dispositius mòbils iPhone i iPod Touch d’Apple, que ofereix un nivell més de protecció contra les amenaces web i bloqueja l’accés a pàgines web malicioses.

Configuració de l'aplicació de Trend Micro per a l'iPhoneTrend Smart Surfing és una eina de navegació web que empra la tecnologia de Reputació Web de Trend Micro, un component clau en l’arquitectura Trend Micro Smart Protection Network, emprat per bloquejar als usuaris dels dispositius mòbils iPhone i iPod Touch de visitar de forma involuntària pàgines web amb contingut maliciós dissenyat per robar informació personal i dades confidencials. L’eina Trend Micro Smart Protection Network és una infraestructura “cloud-client” que comprova la seguretat de més de 5.000 milions d’URLs, email i arxius de consulta diària, proporcionant als usuaris protecció en temps real contra les amenaces web.

Recolzats per Trend Micro Smart Protection Network, així com per la trajectòria dels 20 anys en els que Trend Micro porta protegint als usuaris contra el robatori d’identitat, la pèrdua de dades i les diferents amenaces web, els usuaris de Trend Smart Surfing reben protecció única en temps real en els seus navegadors sempre que emprin els seus dispositius mòbils iPhone o iPod Touch.

Les característiques claus que inclou Smart Surfing són:

  • Protecció en profunditat en el navegador impulsada per Trend Micro Smart Protection Network que bloqueja l’accés a pàgines web malicioses.

  • Resultat de cerques codificat per colors, facilitant així la identificació de pàgines web perilloses.

  • Tres nivells de protecció que els usuaris poden modificar en funció de les seves necessitats.

  • Capacitat per suportar la navegació de múltiples pàgines al mateix temps.

L’eina de seguretat Trend Smart Surfing per a iPhone i iPod Touch es troba disponible de forma gratuïta per a la seva descàrrega a l’App Store d’Apple.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)