Tres de cada quatre dispositius mòbils d’Apple ja empren l’iOS 7

Compartir

La mateixa companyia de Cupertino dóna a conèixer les xifres d’adopció de la seva plataforma de programari per als dispositius mòbils de la seva marca en el seu lloc web per a desenvolupadors .

Diagrama d'ús de les diferents versions del sistema operatiu mòbil d'AppleLa gràfica (que podem veure aquí al costat) contempla tres possibilitats: els dispositius executen iOS 7, iOS 6 o una versió anterior. Ja que l’estadística parla de xifres per a “dispositius” de manera genèrica, hem de concloure que aquestes inclouen tant els iPhone com els iPad i iPod que executen aquest sistema.

iOS 7 ja està funcionant en el 74% dels aparells, el que significa que tres de cada quatre d’aquests dispositius ja el té instal·lat i està governat per ell. De la resta, un 84,6% utilitza iOS 6 (el que representa un 22% del total global), mentre que els que queden (un 4% del total global) executen alguna versió anterior de la plataforma.

Aquestes xifres són ofertes per Apple a la seva pàgina web per a desenvolupadors. Els canvis de disseny en la darrera versió del sistema operatiu mòbil de la companyia, fan que sigui pràctica per a què els desenvolupadors afinin les seves creacions per a què el seu estil visual no desentoni respecte a les actuals línies de disseny, així com animar els programadors a que adaptin les seves creacions existents a la nova versió, donat el seu alt nombre d’usuaris.

Més informació

Lloc web per a desenvolupadors d’Apple

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: