TSF UI Launcher, personalització a un altre nivell

Compartir

Qualsevol persona que utilitzi Android, sap que aquest sistema permet una personalització molt alta, ja sigui amb launchers o d’una manera molt més complerta com les ROMs personalitzades.

TSF UI és un launcher en desenvolupament totalment diferent del que s’ha vist en la resta de Launchers per a Android, on tot i haver-hi molta varietat, tots tenen unes limitacions o són semblants, ja que tots estan basats en la divisió de l’escriptora en una quadrícula, no donen llibertat absoluta. Ofereix moltes coses noves, llibertat absoluta i efectes espectaculars. Per a què en pugueu conèixer tots els detalls, aquí us exposem detalladament les seves característiques.

L’estructura visual de l’aplicació, la podríem dividir en tres part. Primerament, tenim l’intercanviador de pantalles, el qual està a la cantonada inferior de l’esquerra, i ens permet passar d’un escriptori a un altre molt intuïtivament (la primera de les quals és on es mostren totes les aplicacions instal·lades). La segona és la petita barra lateral que hi ha a l’esquerra, la qual als usuaris que hagin tingut un Samsung Star els sonarà, ja que aquesta barra permet afegir tot d’icones, widgets, aplicacions, serveix com a llançador i infinitats de coses més. Com a tercera part, destacaríem el menú pop-up que ens mostra totes les opcions al seleccionar qualsevol cosa, widgets, carpetes o icones, i ens permet eliminar-les, canviar-hi el tamany, agrupar-les, afegir-li efectes…

Hi ha infinitats de coses que es poden fer amb aquesta app. Una de les coses més vistoses són les seves carpetes. Aquestes poden contenir totes les aplicacions que es vulguin, i tant la icona com el nom de la carpeta són modificables. Es poden obrir de moltes formes, cadascuna més bonica, això ja serà cosa dels usuaris el trobar la més funcional. L’aplicació inclou uns widgets propis, molt animats, entre els que podem trobar un bloc de notes, el típic del temps, un de música en format “carrusel” entre d’altres, i si no en són prous, en podem baixar més de la seva pròpia botiga o usar qualsevol altre widget per a Android.

Per acabar, cal destacar els efectes extres, ja que de sèrie, ens permet afegir elements a la pantalla o icones. Per exemple, podem afegir núvols o altres elements perquè es vagin desplaçant per l’escriptori, donant un aspecte 3D molt bo. A les icones, podem afegir-los efectes especials, ja sigui foc, posar-les totes sobre aigua i que es quedin allà flotant…

Actualització: El llançador ja ha sigut publicat al android market, a un preu de 12 euros i mig. Els widgets es poden descarregar a part i són gratuits.

Més informació:

Pàgina: TSF UI launcher web oficial

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: