Tuenti liquida el seu videoclub en línia

Compartir

No va acabar d’atraure als usuaris de la xarxa social espanyola.

Sembla que els costos de crear un servei de videoclub online a Espanya estan matant al sector; recordem si no que Netflix va desestimar aterrar al país pels elevats costos de drets d’autor, i també és qüestió de plantejar-se si la pirateria contribueix a això o és una conseqüència de la manca d’oferta i dels elevats preus de la que hi ha. Ara, a aquesta casuística, se li afegeix el videoclub de Tuenti que es va estrenar fa amb prou feines 6 mesos, ja que el proper 20 d’agost tancarà les seves portes.

Segons Tuenti, els espanyols no estan acostumats a pagar per continguts: “hem seguit de prop la resposta dels nostres usuaris durant aquest temps i l’acollida del servei ha estat molt tèbia, la qual cosa no és independent del fet que la cultura de pagament per continguts encara no està madura a Espanya“. L’afirmació té molt d’acusació col·lectiva de pirateria.

D’aquesta manera, Tuenti deixa d’experimentar en el món streaming i es centrarà en l’expansió internacional de la seva xarxa social, anunciada fa poc.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: