Tumblr també estarà en català

Compartir

El blog en català sobre noves tecnologies Bits Catalans publicava la setmana passada en exclusiva les declaracions de David Karp, fundador i CEO de Tumblr, conforme a què el conegut servei de microblogging estarà disponible en la nostra llengua al llarg d’aquest any.

L’entrevista fou concedida per Karp a Bits Catalans en motiu de la seva estada a Girona per participar en el recentment celebrat Fòrum Impulsa, de la qual n’ha sortit l’article que destapa l’exclusiva, signat per David Parreño, que va assistir a la trobada amb Karp juntament amb un altre redactor del blog, l’Àlex Gil.

Tumblr és un servei de microblogging que, al límit de 140 caràcters que ja va fer famós Twitter, li afegeix el poder jugar amb imatges i vídeos, fent-lo molt més multimèdia que el servei de l’ocellet.

Segons l’entrevista que Karp concedí a Parreño i Gil, el català es troba entre les primeres quinze posicions de les llengües més actives al servei, que ja ha arribat a sortir en les deu primeres llengües de la llista.

A diferència de Twitter, en el que les traduccions les duen a terme voluntaris, a Tumblr aquestes són realitzades per professionals contractats per la mateixa companyia.

Karp va confirmar al redactor de Bits Catalans que la traducció del Tumblr a la nostra llengua estarà a punt aquest mateix any, però sense precisar exactament quan.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: