Twitter adquireix Dasient

Compartir

Aquesta darrera és un desenvolupador de programari de seguretat per a llocs web i xarxes de publicitat.

Twitter, la coneguda xarxa microblogging, ha adquirit Dasient, companyia especialitzada en el desenvolupament de solucions anti-malware orientades a llocs web i xarxes de publicitat. El programari de Dasient permet als administradors d’una web saber si aquesta ha estat infectada, així com permet bloquejar el malware i posar-lo en quarantena.

Se’n desconeixen els termes financers però Dasient, mitjançant una nota de premsa en el seu blog, avisa que mentre estan en procés de traspassar totes les seves ferramentes a Twitter, no acceptaran nous clients.

Amb aquesta adquisició, Twitter fa cas als analistes que li van aconsellar que tenia que potenciar les adquisicions i orientar-les a augmentar el nombre d’usuaris i ingressos per publicitat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: