Twitter adquireix la startup Vine

Compartir

El servei de microblogging segueix evolucionant i ara tindrà el seu propi servei de vídeo.

Twitter s’ha fet amb Vine, una petita empresa que desenvolupa una eina per capturar i compartir vídeo. Aquesta adquisició pot afegir, a mitjà-llarg termini, l’opció a Twitter d’emmagatzemar i reproduir vídeos amb un servei propi.

Vine és una petita empresa de només 3 treballadors que desenvolupa un servei per capturar i compartir vídeo en dispositius mòbils. Segons la pròpia empresa mitjançant la seva pàgina web, assegura que es tracta de “la millor manera de capturar i compartir vídeo a l’iPhone”, especialitzada en crear clips molt curts de tot just uns pocs segons cadascun.

Es tracta d’un servei diferent a la gran quantitat d’aplicacions de vídeo disponibles actualment al mercat, i que per treballar amb vídeos d’uns pocs segons, quadra perfectament amb la filosofia de la companyia que ja va fer famosos els 140 caràcters.

Es desconeixen els termes econòmics de l’acord.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: