Twitter adquireix Summify

Compartir

Twitter es fa amb Summify, un “afegidor” de notícies que permet fer una recopilació diària amb els fets més importants del dia.

Els seus creadors, Cristian Strat i Mircea Pasoi, han anunciat en el seu blog que s’uniran a Twitter juntament amb un altre grup d’enginyers que es va dedicar al desenvolupament de Summify. Aquesta absorció farà que millorin considerablement els serveis interns de Twitter, segurament aviat veurem el resultat d’aquesta fusió.

Summify és una aplicació que realitza un servei el qual recopila el més important del que passa a les xarxes socials de l’usuari basant-se en els continguts compartits per les persones a qui segueix o n’és amic, i envia un butlletí de notícies diari amb tota aquesta informació.

Aquesta pot ser una aposta estratègica de Twitter per a ampliar el seu mercat, donat l’alt ús que s’està començant a donar d’aquest tipus d’eines a Internet que recopilen i resumeixen les principals activitats dels seus contactes a les xarxes socials i la presenten en forma de diari.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: