Twitter amplia la funcionalitat del seu cercador

Compartir

A partir d’ara ofereix tweets distants més d’una setmana en el temps, i anirà augmentant la seva base de dades de tweets per a la realització de cerques.

Twitter ha anunciat, a través del seu blog, l’actualització del seu servei a la web i mòbil i de les seves apps per a iOS i Android per tal d’incloure la nova funcionalitat de cerca millorada, que a partir d’ara amplia el rang temporal dels seus resultats a més d’una setmana. Aquest rang temporal s’anirà ampliant gradualment, encara que l’entrada del blog de Twitter no especificava fins on arriba ara i on arribarà en el futur.

Per a triar quins tweets presenta entre els resultats d’una cerca, el motor de Twitter té en compte factors com quantes vegades ha estat retwitejat, quants usuaris l’han marcat com a preferit, o quantes vegades s’ha fet clic sobre ell.

Amb l’evolució de Twitter com a eina de comunicació massiva, incorporant la possibilitat d’afegir fotografies als tweets i recentment també vídeos, a aquest servei li van sorgint altres necessitats com, en aquest cas, poder explorar en l’històric de tweets.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: