Twitter compra Tweetie per completar els seus serveis

Compartir

TwitterTwitter que com tots sabem és gratuït fins a data d’avui, s’alimenta de publicitat i molt d’esforç ha decidit comprar Tweetie.

Carles Rabadà (carlesrgm@imatica.org) – Per a Twitter la versió mòbil sempre ha estat una crida ja que per començar el seu producte es basa en 140 caràcters. Han fet un estudi a la AppStore i després de molt mirar, vigilar i tornar-hi han decidit comprar el producte ja establert al mercat perquè els usuaris de Twitter busquen un producte oficial seu i no el troben i si hi ha un producte no està a l’altura que hauria d’estar.

Després d’arribar a l’acord amb Atebits per adquirir Tweetie, el principal client per l’iPhone de Twitter, passarà a anomenar-se Twitter per iPhone i serà gratuït (fins ara 2,29 Euros).

També han aprofitat per presentar a l’equip de Loren a Twitter com a part clau de la versió mòbil. A ells els hi agrada molt aquesta part ja que s’obren noves portes d’explotació tant per ells, com per desenvolupadors, dissenyadors, increment d’usuaris al portal Twitter…

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina