Twitter Compra Ubalo

Compartir

Permetrà que l’app de Twitter sigui executada més ràpidament sigui quin sigui el dispositiu sobre el qual s’estigui executant.

Twitter

Twittter s’ha fet amb Ubalo, una companyia que proporciona serveis dissenyats per accelerar el procés de codificació i “amagar els detalls d’ordinadors, entorns i missatgeria” d’aquesta manera, els clients “es poden preocupar menys de la integració i escalabilitat i en el seu lloc simplement escriure el codi que necessiten per al seu procés”.

Arrel de l’operació, el fundador d’Ubalo ha declarat que “quan vam conèixer la gent de Twitter ens en vam adonar que és una empresa amb gent brillant, amb gran potencial, amb desafiaments emocionants i un futur prometedor i ràpidament ens vam entusiasmar amb la possibilitat de col·laborar amb ells i l’impacte que podria tenir”.

Es desconeixen els termes financers d’aquesta operació.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: