Twitter intenta exportar el seu model al vídeo

Compartir

Vine és l’app de vídeo de la xarxa de microblogging, que permet penjar a Internet clips de com a màxim sis segons de durada.

La popular xarxa de microblogging Twitter, l’èxit de la qual s’ha basat en un format de posts que no superen en cap cas els 140 caràcters, intenta ara el salt al vídeo amb Vine, un servei que permet emmagatzemar escenes de vídeo de no més de sis segons.

De moment, el client de Vine està disponible només per a iOS (iPhone i iPad), encara que és probable que no trigui gaire en estar també disponible per a Android.

La qüestió aquí és si els usuaris abraçaran la filosofia de continguts breus també en el vídeo. A YouTube -servei de vídeo online líder del mercat actualment- hi podem trobar metratges tant de diversos minuts com d’uns pocs segons, encara que generalment els de poca durada han estat treballats d’alguna manera, això és editats i retallats respecte a la seva longitud original.

La dificultat de captar un instant determinat (almenys, la majoria de les vegades que passa alguna cosa interessant) fan de Vine una aposta arriscada per a Twitter, encara que en aquest cas també cal preguntar-se si es podria considerar un fracàs el seu ús escàs, o bé si serà un complement més al servei de microblogging que no influirà excessivament en el seu esdevenidor si no té èxit.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: