Twitter Music, ‘coming soon’

Compartir

Nova pàgina en el lloc web de Twitter pot revelar l’interès de l’empresa per entrar d’alguna manera en el negoci de la música, ja sigui amb un servei de streaming o d’una altra manera.

Ja fa algun temps que, entre altres rumors que afecten l’entrada d’altres empreses en el camp de la distribució de música, s’especula amb aquest moviment per part de Twitter. D’ençà que Apple va llançar iTunes encetant amb això un viatge sense tornada per a la producció i distribució musical, diverses empreses s’hi han llançat amb èxit divers emprant diferents models de comercialització (com, per exemple Spotify) fent del musical un camp “candent”.

Es desconeix quina seria l’aposta de Twitter, tot i que s’especula amb la possibilitat que sigui en streaming com en el cas de Spotify, una de les tendències que ara arrasen a la Xarxa i que també s’atribueix a Apple en un proper llançament de la companyia de Cupertino.

Així es veu la pàgina que anuncia Twitter Music

Així es veu la pàgina que anuncia Twitter Music

Una prova de l’existència d’aquest servei podria ser la pàgina music.twitter.com que ha aparegut en el servidor de Twitter indicant només un lacònic “coming soon” (aviat arribarà), però sense explicar què és això que arribarà. Si provem amb altres subdominis com movies (pel·lícules en anglès), movie o diversos més, només obtenim un error del navegador, sense arribar a cap pàgina especial habilitada, per la qual cosa podem sospitar fefaentment que aquesta es tracta d’alguna cosa especial.

Sigui el que sigui, podria arribar en forma d’app mòbil, segons pot haver revelat Ryan Seacrest, presentador de ràdio i televisió nord-americà que actualment presenta el concurs musical American Idol. En el seu compte de Twitter, Seacrest afirmava que ja estava “jugant amb la nova app musical de Twitter” per a indicar, en el tweet següent, que permet veure les tendències que els artistes expressen a la xarxa social de microblogging.

El tweet de Ryan Seacrest

El tweet de Ryan Seacrest

Per la seva banda, la companyia no revela absolutament cap dada sobre el seu futur en aquest camp, ni data de sortida (que probablement es retardarà a causa dels atemptats de Boston si estava prevista inicialment per a aquesta mateixa setmana) ni detalls de què o com serà això que llanci.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: