Twitter, omnipresent a la web

Compartir

TwitterLa xarxa de microblogging presenta la seva nova API @anywhere, amb la qual permetrà integrar el seu servei en qualsevol lloc web amb tan sols unes línies de JavaScript. Grans companyies d’Internet ja han mostrat el seu suport a la iniciativa.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Twitter ha donat a conèixer @anywhere, un sistema molt simple -basat en JavaScript- per connectar qualsevol lloc web amb el seu servei de microblogging i exhibir les novetats d’un compte Twitter inserides en una pàgina web.

Fins ara era possible realitzar la mateixa comesa a través de les API’s (Application Program Interface) proporcionades pel sistema, però aquesta no era una tasca trivial. Amb el nou @anywhere (que ha estat anunciat però encara no es troba disponible per al seu ús), amb tan sols unes poques línies de codi JavaScript, podrem implementar una finestra a Twitter en qualsevol pàgina web, fet que facilita el seu ús a qualsevol webmaster fins i tot amb pocs coneixements tècnics.

Entre els suports amb els que comptarà @anywhere tenim a Amazon.com, Bing (Microsoft), YouTube (Google), Yahoo!, The Huffington Post, eBay o DIGG entre d’altres veritables "pesos pesats" de la Xarxa.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)